Hot news

Het is 5 voor 12… dringend actie tegen de klimaatopwarming. Luid de klokken!

Als teken aan de wand zullen de kerken donderdag (klimaatmars van jongeren) om 5 voor 12 de klokken luiden. Wat doe ik persoonlijk tegen die klimaatopwarming? Hoe bewust spring ik om met water, energie, voedsel, verpakking, vervoerskeuze? HANDEL NU!!

Wat na het vormsel? Ouderavond op 20 februari voor de regio Kempen

Benieuwd naar het aanbod voor jongeren na het vormsel? Kom naar de ouderavond van IJD Antwerpen op woensdag 20 februari van 20 tot 22 uur in het Sint-Paulus zaaltje in Westmalle.

“Wat kan mijn zoon of dochter zoal doen na het vormsel? Kan hij of zij aansluiten bij een jongerengroep? Kan mijn kind deelnemen aan een leuk zomerkamp?”

Deze en nog een heleboel andere vragen worden uitgebreid beantwoord op onze ouderavond. We laten je graag kennis maken met IJD jongerenpastoraal als zinvolle vrijetijdsbesteding voor jongeren tussen 12 en 30 jaar.

Niet enkel ouders, maar ook grootouders, peters, meters en catechisten zijn van harte welkom op deze avond. We maken ruimte voor ontmoeting bij een hapje en een drankje. De ideale kennismaking met jongerenpastoraal dus!

Zie ook op https://www.kerknet.be/ijd/artikel/ouderavond-wat-na-het-vormsel

Op Facebook:  https://www.facebook.com/events/240759753484255/

Kan je er niet bij zijn op bovenstaande data, maar wil je wel graag meer te weten komen over het aanbod voor jongeren na het vormsel? Klik hier.

Wil je graag meer weten over IJD-Jongerenpastoraal van het bisdom?

Neem bv. eens een kijkje op:

https://www.youtube.com/watch?v=krwlqgefR2Q

of

https://www.instagram.com/ijd_vzw/?hl=nl

of nog

https://www.facebook.com/pg/ijd.antwerpen/events/